Palffy restaurant

Čerstvé, lokálne suroviny pripravené s medzinárodnými kulinárskymi trendami sú základom pre kvalitné, výnimočné jedlo. Špeciality servírujeme s noblesou, v elegantnej reštaurácii a pre hosťa je prémiová gastronómia naozajstným zážitkom.

Náš koncept prípravy jedál je založený na kombinácii čerstvých, lokálnych surovín a francúzskeho stolovania v modernom štýle. Prémiová gastronómia oslovuje kvalitným jedlom gurmánsku verejnosť i hostí. Prístup šéfkuchára je špeciálny, trochu odlišný, keď podáva malokarpatské jedlá s francúzskym nádychom. Dbá na to, aby bolo v každom okamihu na tanieri niečo aktuálne, s čím sa stretávame v tom ktorom ročnom období a lahodne spárované s vínom. V rámci a´la carte ponuky sa prezentujeme francúzskym spôsobom servírovania dezertov, priamo z dezertného vozíka podľa aktuálnej ponuky výberu z minimálne 6 druhov čerstvých dezertov, ale aj ponukou farmárskych syrov z celého sveta.